איזה חלבון בריא לנו?

עוד מחקר, הפעם מחקר ענק שכלל 130,000 איש, פורסם בעיתון רפואי מוביל והראה שוב – כמה שנתבסס יותר על חלבון ממקור צמחי (קטניות, ירקות ועוד), ופחות על חלבון מבעלי חיים (פרות, תרנגולות וכדומה) – כך נהיה בריאים יותר, ונחייה יותר שנים…

 בקישור הזה ניתן לקרוא סקירה קצרה של תוצאות המחקר ומשמעותו.

באותה סקירה גם כמה המלצות יישומיות והפנייה למתכונים מתאימים.

מדהים כמה אנשים חוששים מ״חוסר חלבון״, למרות שמצב כזה בעולם המערבי נדיר ביותר. הבעיה העיקרית שלנו היא עודף חלבון – מצב שכיח שגורם להרבה בעיות בריאות קשות.

וש״לא נדע מעודף חלבון״.

בריאות
אופיר פוגל, נטורופת

shalev

כתיבת תגובה

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאותי

  • סינון לפי צמחוניטבעוני

  • סינון לפי סוג אוכל

  • סינון לפי זמן בישול

  • סינון לפי שלב דיאטת אורז