תאריך הפרסום:
עודכן לאחרונה:
מתכון לפנקייק על בסיס שיבולת שועל ובננה, עם כמה תוספות מאוד חשובות לאיזון הסוכר ושדרוג הבריאות של הפנקייק: תרד, חלב סויה וקינמון.
התוצאה (לדעתי) מאוד יפה, ולדעתם של כל המשתתפים שטעמו אותן בסדנת הבריאות – טעימה!

מרכיבים דרושים להכנת פנקייק שיבולת שועל בריא:
1 ״בננה דבש״ (שחורה כזו, בשלה מאוד מאוד)
1 כוס שיבולת שועל עבה/דקה (עבה בריא יותר)
2/3 כוס חלב סויה איכותי (ללא תוספת סוכר או מרכיבים לא בריאים אחרים. ללא הנדסה גנטית)
עלי תרד – כאן נעשה שימוש בכחופן עלי בייבי תרד.
6 תמרים (אם לא רוצים מתוק, אפשר לוותר)
קינמון טחון
ההכנה מאוד-מאוד פשוטה:
מרסקים הכל בבלנדר ומטגנים במחבת במעט שמן זית כתית מעולה.
יכול להיות מאוד טעים עם יוגורט קריר ובריא.
ותודה לרותי על המתכון והאילתור.
בריאות