תאריך הפרסום:

סושי ביתי מהיר הכנה – הסבר מצולם

תאריך הפרסום:
עודכן לאחרונה:

להכין סושי לא אמור להיות ״סיפור״. יש כאן באתר הסבר הכנה למה שאנו עושים פעמים רבות בבית ואני קורא לו ״סושי בלגאן״. מובא כאן מתכון חזותי להכנת סנדוויץ’ סושי מהיר של יערה גיל גלזר. אצלה זה תמיד יותר מסודר, אסטטי וטעים.
בצורת הכנה זו ישנה אפשרות לבחור באיזה מילוי משתמשים. באופציה המצולמת כאן יש פחות אורז ויותר מילוי בריא – וכך צריך להיות.

התוצאה הסופית נהדרת ויכולה להיות מאוד מגוונת.

סושי מהיר בריא מוכן לאכילה

 

שלבי הכנת כריכים – סנדוויצ׳ים של סושי

לגזור את אצת הנורי עד מעט מעל האמצע

גזירת אצה בדרך לסושי

להניח מילוי שנבחר לפי הפיזור הבא:

סושי פשוט להכנה ביתית

 

ואז מתחילים לקפל:

קיפול סושי

להמשיך לקפל…

קיפול סושי מהיר

עד שמקפלים את הריבוע האחרון.

סיום קיפול סושי

להדק היטב אבל לא יותר מדי.

הידוק סושי מהיר ביתי

ולסיום נשאר רק לחתוך את החלקים השונים בצורה אסטטית.

 

מתכון ותמונות באדיבות יערה גיל גלזר,

מי שרוצה להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלה – לקבל ולשתף מתכונים טבעוניים, בריאים וטובים  –  מוזמן לשלוח הודעה עם בקשה ושם למספר 054-445-6883

bool(true)

כתיבת תגובה

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאותי

  • סינון לפי צמחוניטבעוני

  • סינון לפי סוג אוכל

  • סינון לפי זמן בישול

  • סינון לפי שלב דיאטת אורז