להכין סושי לא אמור להיות ״סיפור״. יש כאן באתר הסבר הכנה למה שאנו עושים פעמים רבות בבית ואני קורא לו ״סושי בלגאן״. מובא כאן מתכון חזותי להכנת סנדוויץ’ סושי מהיר של יערה גיל גלזר. אצלה זה תמיד יותר מסודר, אסטטי וטעים.
בצורת הכנה זו ישנה אפשרות לבחור באיזה מילוי משתמשים. באופציה המצולמת כאן יש פחות אורז ויותר מילוי בריא – וכך צריך להיות.
התוצאה הסופית נהדרת ויכולה להיות מאוד מגוונת.

שלבי הכנת כריכים – סנדוויצ׳ים של סושי
לגזור את אצת הנורי עד מעט מעל האמצע

להניח מילוי שנבחר לפי הפיזור הבא:

ואז מתחילים לקפל:

להמשיך לקפל…

עד שמקפלים את הריבוע האחרון.

להדק היטב אבל לא יותר מדי.

ולסיום נשאר רק לחתוך את החלקים השונים בצורה אסטטית.
מתכון ותמונות באדיבות יערה גיל גלזר,
מי שרוצה להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלה – לקבל ולשתף מתכונים טבעוניים, בריאים וטובים – מוזמן לשלוח הודעה עם בקשה ושם למספר 054-445-6883