אי ספיקת לב ותזונה

מחקר חדש מצביע על עוד חסרון אפשרי לתזונה עשירה בחלבון.

הפעם נמצא שמי שאכל יותר מזונות עשירים בחלבון, ובעיקר חלבון שמקורו ממוצרי חלב, היה בסיכון גבוה יותר לסבול מאי ספיקת לב.

את תקציר המחקר ניתן לקרוא מקישור זה

אני מניח שאם היו בודקים קשר למזונות עשירים בחלבון כמו קטניות, שקדים ואגוזים – לא היו מוצאים תוצאות דומות.

למרות שאנשים רבים בארץ חוששים מחוסר חלבון בתזונה, הבעיה השכיחה והמוסכנת יותר היא עודף חלבון בתזונה.

בריאות

אופיר פוגל, נטורופת

shalev

כתיבת תגובה

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאותי

  • סינון לפי צמחוניטבעוני

  • סינון לפי סוג אוכל

  • סינון לפי זמן בישול

  • סינון לפי שלב דיאטת אורז