אי ספיקת לב ותזונה

מחקר חדש מצביע על עוד חסרון אפשרי לתזונה עשירה בחלבון.

הפעם נמצא שמי שאכל יותר מזונות עשירים בחלבון, ובעיקר חלבון שמקורו ממוצרי חלב, היה בסיכון גבוה יותר לסבול מאי ספיקת לב.

את תקציר המחקר ניתן לקרוא מקישור זה

אני מניח שאם היו בודקים קשר למזונות עשירים בחלבון כמו קטניות, שקדים ואגוזים – לא היו מוצאים תוצאות דומות.

למרות שאנשים רבים בארץ חוששים מחוסר חלבון בתזונה, הבעיה השכיחה והמוסכנת יותר היא עודף חלבון בתזונה.

בריאות

אופיר פוגל, נטורופת

כתיבת תגובה

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז