היכן מתחבא הסוכר במזון? מי מחליט כמה סוכר יש במזון?

מסתבר שחברות מזון שונות ותעשיית הסוכר פעולים בדרכים שונים על מנת להכניס סוכר למזונות שונים, לעיתים בלי שהציבור מודע לכך.
דוגמאות נפוצות הן לא רק קטשום, מעדנים וחטיפים, אלא גם שניצלונים, לחם ומיונז.
פירוט נוסף ודוגמאות רבות ניתן לקרוא במאמר הבא הדן לעומק בתופעת החדרת והסתרת סוכר במזון.
בקרישור הבא ניתן לקרוא המלצות על סוגי ההמתקה השונים לפי סדר עדיפויות בריאותי
בריאות
אופיר פוגל, נטורופת
אילנה

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז