הכנת נאטו בצורה טעימה זה תמיד אתגר… אבל בשביל אחד המזונות הבריאים בעולם – שווה להתאמץ!
ליאורה משתפת אותנו במתכון המשלב את הנאטו יחד עם במיה וכמובן אורז.

אורז בשמתי מבושל, מחומם באיטיות על בצל ירוק וטיפה שמן זית (עם מכסה סגור)
לכשהתחמם, לזלף קצת סויה וכמה טיפות רוטב וורסצטר*, להעביר לצלחת.
לערבב את הנאטו עם חרדל גרגירים, ולהניח על האורז.
*רוטב וורסצטר לא טבעי באופן מלא, וכנראה שגם לא בריא לגמרי. ניתן לוותר עליו, או להחליפו במעט טבסקו ו/או זיתים כבושים ו/או תבלין צ׳אטני.
בנפרד, לחמם מחבת ללא שמן על אש בינונית ל”טגן” / לאדות במיה שלמה ושטופה.
לערבב מדי פעם.
לאחר מספר דקות להוסיף קצת שמן זית ושיני שום שלמות ומעוכות (עם סכין, לא במועך שום).
לאחר עוד כמה דקות להוסיף קוביות מ- 2 עגבניות.
לכסות במכסה ולהנמיך את האש לעוד מספר דקות.
מתכון ותמונה באדיבות ליאורה פינסקי