לאנטיפסטי כל ירק מתאים שבוחרים לשים, יהיה טוב: בטטה, קישוא, גזר, גמבה, שומר (הפתעה מדהימה!), קולורבי (עוד הפתעה מדהימה!) ועוד.
מה ששדרג את המאכל הפעם היה פלפלים צבעוניים קטנים שהטעם שלהם בצליה בתנור מאד מיוחד.
הכנתי בקערה תערובת של שמן זית, תבלינים: פפריקה, קארי, מלח בריא, פלפל שחור ושום כתוש. שפכתי אותה על הירקות וניערתי בכלי סגור עד שנעטפו ברוטב.
אפיתי תחת השגחה (שלא יגיע להשחמה יתרה…) ב-190 מעלות כעשרים דקות בתנור טורבו.
תיהנו
זיוה