זה אולי מהקינוחים הבריאים המוכרים ביותר, אבל רבים לא מכינים אותו נכון מבחינה בריאותית, ולדעתי, גם מפספסים את הטעם.
כמה כללים שלהבנתי עושים את הקינוח לבריא וטעים יותר:
- חוצים את התפוחים לחצאים, ולא ״דוחפים״ מילוי לתוך תעלה שנחצבה בתפוח שלם…
- מוציאים את החלק המרכזי והלא-אכיל.
- מפזרים קינמון איכותי על ״בשר״ התפוח.
- מוסיפים לפי הטעם פירות יער כהים ואגוזים.
- מכנסים לתנור בחום בינוני למשך כחצי שעה (יכולים להיותל הבדלים גדולים בזמן הדרוש בתנור, לפי איכות התפוחים).
אשמח לשמוע עוד רעיוות לגיוון ולשיפור הטעם והבריאות של המתכון
לבריאות!
אופיר פוגל, נטורופת