קובה אורז אפוי

לעטיפה:

מבשלים אורז מלא, מקררים וטוחנים במעבד מזון עד קבלת עיסה דביקה ( לא לעבד יותר מידי .. להצלת הערך הגליקמי).

מוסיפים מלח, פלפל ומעט שמן זית.

 

למילוי :

ירקות ( בצל , סלרי , גזר, זוקיני ועוד ) קצוצים דק מאודים עם תבלינים לפי הטעם ( או כל רעיון אחר לפי הרפרטואר המותר). יוצרים כדורים מעיסת האורז יוצרים חור וממלאים בתערובת הירקות  סוגרים ויוצרים צורת קובה מאורך.

מניחים על נייר אפיה מורחים מעט שמן זית ופפריקה  ואופים כ 15 דקות.

תגובות אחרונות