סלט קייל ברוטב

מתכון של קארונה מתוך סדנת בישול ארוחת "מזונות-על" שנערכה בתובל

סלט:

לפרק קייל גדול לעלים, להוציא את השדרה האמצעית הלבנה והקשה, ולחתוך את העלים לפסים דקים. ניתן להוסיף גם רצועות חסה, תרד, רוקט ואורגולה.

רוטב:

3 כפות שמן זית

3 כפות שמן המפ

2 כפות טחינה

3 כפות מים

1 ½ כפות חומץ תפוחים

1 כף מיץ לימון סחוט

2 כפות חומץ שזיפים יפני

1 כף ספירולינה

½ שן שום מעוכה

¼ כפית אבקת בצל

לטחון את הכל בבלנדר, למזוג על הסלט ולעסות אותו ברוטב כחמש דקות.

 

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז