מתכון של קארונה מתוך סדנת בישול ארוחת “מזונות-על” שנערכה בתובל
סלט:
לפרק קייל גדול לעלים, להוציא את השדרה האמצעית הלבנה והקשה, ולחתוך את העלים לפסים דקים. ניתן להוסיף גם רצועות חסה, תרד, רוקט ואורגולה.
רוטב:
3 כפות שמן זית כתית מעולה
3 כפות שמן המפ
2 כפות טחינה
3 כפות מים
1 ½ כפות חומץ תפוחים
1 כף מיץ לימון סחוט
2 כפות חומץ שזיפים יפני
1 כף ספירולינה
½ שן שום מעוכה
¼ כפית אבקת בצל
לטחון את הכל בבלנדר, למזוג על הסלט ולעסות אותו ברוטב כחמש דקות.
לבריאות ולשובע