סלט סלק טעים במיוחד

5  סלק בנוני.

4 תפוחים גראנט.

3  פרוסות מלון.

100 – 200 גר'  אגוזים ( פקאן )

תיבול –  חומץ, מלח,  מעט כמון,  מעט פלפל שחור,   מייפל,  כף מיונז טבעי , 1-2 כף שמן זית .

הכנה  –  בישול  הסלק  בקליפתו . – לקרר, לקלף ולחתוך לקוביות או על פומפייה גסה .

להוסיף את התיבול.

 

המלצה: להכין יום לפני הגשה ( לשמור בקירור ) , לפני ההגשה לטעום ולתבל שוב לפי הצורך .

 

בתאבון !!

אודי.

 

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז