שקית לבבות ארטישוק (סנפרוסט) לבשל עד לריכוך עם מלח וחומץ
מבשלים תרמילי אדממה כמה דקות ומקלפים
קוצצים פטרוזילה (צרור יפה)
מערבבים את הכל ביחד
ומתבלים: שמן זית, חומץ תפוחים, שום קצוץ דק, מלח וכמון
בתיאבון
דיאנה
שקית לבבות ארטישוק (סנפרוסט) לבשל עד לריכוך עם מלח וחומץ
מבשלים תרמילי אדממה כמה דקות ומקלפים
קוצצים פטרוזילה (צרור יפה)
מערבבים את הכל ביחד
ומתבלים: שמן זית, חומץ תפוחים, שום קצוץ דק, מלח וכמון
בתיאבון
דיאנה