עוד מתכון נהדר מאת השף. פרטים על סדנאות הבישול הבריא הקרובות מהקישור הזה
מרכיבים:
400 גרם דלעת
1 תפוח אדמה מבושל
פיסת שורש כורכום קלוף
כף מיץ לימון
כף שמן קוקוס
כפית פפריקה מתוקה
1/4 כפית פפריקה חריפה
כפית זרעי כוסברה
הכנה:
חותכים את הדלעת לקוביות ומניחים בתבנית קטנה, כותשים את הכוסברה ומוסיפים, מוסיפים גם שמן קוקוס ואופים כ-20 דקות, עד שהדלעת רכה.
במעבד מזון מעבדים לממרח עם שאר החומרים, או כותשים בכלי להכנת פירה. טועמים, לפעמים צריך להוסיף קצת מלח. מצננים ומצננים.
יותר טעים למחרת.
טעים עם: כוס עדשים כתומות, שטופות ומבושלות לגמרי שטוחנים עם הדלעת
ותודה לשף צחי בוקששתר על המתכון הטעים, והסדנה הנהדרת שהעברנו יחד
תהנו
תמונה באדיבות הצלם יורם אשהיים