ממרח דלעת – שף צחי בוקששתר

מרכיבים:

400 גרם דלעת

1 תפוח אדמה מבושל

פיסת שורש כורכום קלוף

כף מיץ לימון

כף שמן קוקוס

כפית פפריקה מתוקה

1/4 כפית פפריקה חריפה

כפית זרעי כוסברה

 

הכנה:

חותכים את הדלעת לקוביות ומניחים בתבנית קטנה, כותשים את הכוסברה ומוסיפים, מוסיפים גם שמן קוקוס ואופים כ-20 דקות, עד שהדלעת רכה.

במעבד מזון מעבדים לממרח עם שאר החומרים, או כותשים בכלי להכנת פירה. טועמים, לפעמים צריך להוסיף קצת מלח. מצננים ומצננים.

יותר טעים למחרת.

טעים עם: כוס עדשים כתומות, שטופות ומבושלות לגמרי שטוחנים עם הדלעת

 

ותודה לשף צחי בוקששתר על המתכון הטעים, והסדנה הנהדרת שהעברנו יחד

תהנו

 

תמונה באדיבות הצלם  יורם אשהיים

 

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז