הסדנאות שלנו

 3 מפגשים קולינריים לימודיים לסכרת, לבריאות המוח ולמצבים דלקתיים

6.1.2020

שמים X על המטאבולית סדנא לסכרת, השמנה, שומני דם ותסמונת מטאבולית, השמנה בטנית ​
סוכרת, השמנת יתר ושומני דם גבוהים כרוכים זה בזה וגורמים לירידה באיכות החיים ומעבר לכך.
אין פלא שדווקא כאן הריפוי נראה כה קשה. השילוב בין המחקרים המעודכנים ביותר למסורות נטורופתיות ייתן לנו דרכים להתגבר ולצאת מהמלכודת המתוקה והחלקלקה הזאת, להיות שבעים, נינוחים ולהציל את בריאותנו.

בסדנא נכין:
• תגלית - לחם בריא לאיזון סוכר על בסיס קטניות!
• סלמון ברוטב מיסו ליים עם צ'ילי
•מקלובה חמה ומפתיעה
• קינוח מפנק על בסיס שוקולד איכותי, מריר וטעים ביותר

תאריך יפורסם בקרוב

מזון למחשבה:
סדנא לבריאות המוח,זיכרון, מניעת דימנציה ואלצהיימר​
נעניק לאיבר החשוב ביותר שלנו מה שהוא צריך כדי לנקות עצמו ממשקעים, להזין את עצמו ולנהל את כל העסק באמצעים מיטביים.
נקבל כלים שיכולים לשפר את הזיכרון וחדות המחשבה דרך בחירה חכמה של המזון שאנחנו אוכלים.

בסדנה נכין:
• סלט ירוקים עם אגוזים
• דג בריא-צפוני על ריזוטו ירוק
• תבשיל קטניות מיוחד
• קינוחים בריאים למוח: טארט טאטן מנגו עם בצק מקמח שקדים וקוקוס, דיסקית שוקולד נא עם אוכמניות ועוד הפתעות.

17.2.2020

דלקת הביתה:
סדנא למצבים דלקתיים, מחלות אוטואימוניות, קרוהן, קוליטיס, מפרקים ועוד
קרוהן, קוליטיס, דלקות מפרקים, לופוס ועוד מחלות אוטואימוניות המשלבות דלקות כרוניות. 
מי שחי עם מחלה דלקתית מכיר את הסבל ואת הנזקים העתידיים.
נכיר דרך תזונתית המשפרת את שגרת החיים, עם פחות התקפים ולעיתים אף פחות תרופות עם גוף שחוזר לעצמו.

בסדנה נכין:
• לחם כוסמת עם ממרח דלעת ופסטו אפונה
• סביצ'ה דג ים על סלט אבוקדו בליים
• בטטה צלוייה בגאראם מסלה על אורז אדום.
• תבשיל פטריות שימאג'י ושיטאקי
• קינוח אננס צלוי עם טוויל שוקולד 99%

השף והנטורופת - עלינו

אופיר פוגל, נטורופת 
 מטפל, מרצה, סופר, חוקר מוח ואריכות חיים בריאה. מוביל סדנאות ומסעות בריאות בארץ ובחו״ל מזה 19 שנה. מחבר הספרים: ״לרקוד (גם) בגיל מאה – לחיות טוב כעת: סודותיהם של האנשים הבריאים בעולם״ ו-״הלב – המדריך המלא לבריאות ולשיקום״ יחד עם פרופ׳ קרסו.

השף צחי בוקששתר
מימי "התרווד הוורוד" האגדית, השף צחי בוקששתר חיבר גישה טבעית ובריאותית לנהנתנות פרועה. כיום משתלם בנטורופתיה במכללת "ברושים", ומבשל באירועים מיוחדים – כמו למען ילדי בית השנטי, ילדי אור-שלום ופרויקט "מבשלים הזדמנויות".

סדנא שנוצרה משיתוף פעולה נפלא של השף צחי בוקששתר והנטורופת אופיר פוגל
 במטרה להביא אליכם לשולחן ולמטבח הביתי מנות בריאות, טעימות מותאמות אישית היכולות לשמש כטיפול תזונתי.
פוגל נותן את החכמה והמדע שבכלים הנטורופתיים להחלמה, מסביר את יסודות הגישה וקובע את 'רשימת הקניות'  
בוקששתר מראה איך בקלות צומחים ממגבלות התפריט והופכים אותו לחגיגה של צבעים וטעם בארוחה שנכין בשמחה לנו, למשפחתינו ולאורחינו.

לוז
17:30-21:00

 • סדנת בישול הכוללת הרצאה, הדגמת המנות, טעימות וארוחה.
•בר אספרסו וחליטות תה טבעיות
• מתכונים לכל המנות שיועברו במייל לאחר הסדנא.
• המפגשים יערכו במיקום מקסים ונוח בתל אביב.
* הלוז עשוי להשתנות בהתאם לשינויים בסדנא

מחירי הסדנאות במכירה המוקדמת:

סדנא אחת – 420 ₪
2 סדנאות – 820 ₪
3 סדנאות – 1,180 ₪
מועד אחרון למכירה המוקדמת : כחודש לפני כל סדנא.

ליצירת קשר

ליצירת קשר – בר:  050-7599567

המחירים כוללים מע"מ.
תנאי ביטול-
ניתן לבטל השתתפות בסדנא עד 14 ימי עסקים. ביטול לאחר 14 ימי עסקים יגבה 50%. לא יתנן החזר כספי לביטול 3 ימי עסקים טרם הסדנא בשל התחלת ההכנות לקיומה.
הרשמה מוקדמת עד ה- 6.12.2019. לאחר מכן המחירים יעלו.
התחלת המפגש: בכניסה תמתין עמדת שתיה חמה, קרה ונשנושים.
מתי אוכלים? בסוף הסדנה. במהלך ההדגמות ינתנו טעימות מהמנות.
כמה זמן? משך הסדנה הוא כ- 3 שעות.
כשרות: לא יהיו מוצרי בשר או חלב בסדנאות.
יתכנו שינויים קלים בהרכב התפריט בהתאם לזמינות החומרים ושיקול המנחים.
יתכנו שינויים בתאריכים ובמיקום.
קיום הסדנא מותנה בכמות הנרשמים, שינוי בהקשר זה יעודכן עד 72 שעות לפני מועד הסדנא.