לבבות ארטישוק ממולאים ממרח עדשים ואגוזים על פירה ברוקולי ופירה דלורית (עם כף שקדיה, שום ומלח).
מרכיבים:
חב’ לבבות ארטישוק (בערך 8)
תערובת מ-1 כפית שום כתוש, 1 כף שמן זית ומעט מלח
8 כפות גדושות ממרח עדשים ואגוזים.
אגוזי קשיו לקישוט.
אפשרות לקישוט עם שומר שבושל/נצלה קלות.
המלצת הגשה כמו בתמונה על פירה ברוקולי ופירה דלורית (עם כף שקדיה, שום ומלח).
הכנה:
לחמם תנור ל-180.
לצפות את לבבות הארטישוק בתערובת שמן זית, שום ומלח עם מברשת סיליקון. לאפות 8 דקות כל צד.
להעלות חום ל-200.
למלא בממרח עדשים ולקשט באגוזים.
להחזיר לתנור ל-15 דקות נוספות.
מתכון ותמונה באדיבות יערה גיל גלזר,
מי שרוצה להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלה – לקבל ולשתף מתכונים טבעוניים, בריאים וטובים – מוזמן לשלוח הודעה עם בקשה ושם למספר 054-445-6883