לבבות ארטישוק ממולאים ממרח עדשים ואגוזים

לבבות ארטישוק ממולאים ממרח עדשים ואגוזים על פירה ברוקולי ופירה דלורית (עם כף שקדיה, שום ומלח).

לבבות ארטישוק ממולאים

מרכיבים:

חב’ לבבות ארטישוק (בערך 8)
תערובת מ-1 כפית שום כתוש, 1 כף שמן זית ומעט מלח
8 כפות גדושות ממרח עדשים ואגוזים.
אגוזי קשיו לקישוט.

אפשרות לקישוט עם שומר שבושל/נצלה קלות.

המלצת הגשה כמו בתמונה על פירה ברוקולי ופירה דלורית (עם כף שקדיה, שום ומלח).

 

הכנה:

לחמם תנור ל-180.
לצפות את לבבות הארטישוק בתערובת שמן זית, שום ומלח עם מברשת סיליקון. לאפות 8 דקות כל צד.
להעלות חום ל-200.
למלא בממרח עדשים ולקשט באגוזים.
להחזיר לתנור ל-15 דקות נוספות.

 

מתכון ותמונה באדיבות יערה גיל גלזר,
מי שרוצה להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלה – לקבל ולשתף מתכונים טבעוניים, בריאים וטובים  –  מוזמן לשלוח הודעה עם בקשה ושם למספר 054-445-6883

 

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאותי

  • סינון לפי צמחוניטבעוני

  • סינון לפי סוג אוכל

  • סינון לפי זמן בישול

  • סינון לפי שלב דיאטת אורז