כוסמת או אורז בתנור

חומרים:

2 כוסות אורז בסמטי או כוסמת

4 כוסות מים חמים

2 חבילות ערמונים בואקום

1 קופסת פטריות שמפיניון

1 בצל קצוץ לקוביות

1/4 כוס סויה איכותית (עדיף תוצרת יפן)

1.5 כפות סילאן ללא תוספת סוכר

1 כף מלח איכותי-טבעי

150 גר’ אגוזי קשיו

1/4 כוס שמן לפתית בכבישה קרה

1/2 כפית קינמון

100 גר’ צימוקים

 

אופן ההכנה:

לערבב את כל החומרים בקערה גדולה מלבד המים החמים.

לשפוך לתוך תבנית גדולה ועמוקה של תנור אפיה

לישר את התערובת בתבנית כך שתגיע לכל הפינות

להכניס לתנור ולהוסיף לתוך התבנית את המים החמים

לכסות היטב בנייר אלומיניום (רצוי הרמטית). חשוב שהנייר לא יגע במרכיבי התבשיל אלא יהיה מעליהם.

לאפות ב- 180 מעלות במשך שעתיים.

להוציא ולסדר על צלחת הגשה .

בתיאבון

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאותי

  • סינון לפי צמחוניטבעוני

  • סינון לפי סוג אוכל

  • סינון לפי זמן בישול

  • סינון לפי שלב דיאטת אורז