יוגורט מאגוזים

הכנת יוגורט מאגוזים היא קלה ופשוטה להכנה, ההתססה מעלה את הערך התזונתי של האגוזים, היוגורט הוא פרוביוטי מועשר בחיידקים הטובים לנו.

יוגורט אגוזים

1 כוס מקדמיה, קשיו, אגוזי מלך (או שילוב של מקדמיה עם קשיו או קשיו עם שקדים מקולפים או קשיו וחמניה)

1 כוס מים

לערבב בבלנדר עד שמתקבל מרקם חלק , להעביר לכלי זכוכית (להשאיר כ 5 ס״מ גובה להתססה) לחסות בבד קליל .

כעבור חצי יום עד יום, כשמופיעות בועות אויר היוגורט מוכן להכניס למקרר בצינצנת אטומה נשמר במקרר עד שבוע .

אופציות לתיבול מתוק :

כף מייפל סירופ ,סוכר קוקוס או 2 תמרים עם חצי כפית תמצית וניל .

2 תמרים עם כף קינמון וגינגר .

2 תמרים עם 1/2 כוס פירות יער , 1/2 כוס מנגו , פטסיפלורה , תותים , בננה ועוד..

אופציות לתיבול פיקנטי : שום , שמיר , פלפל חריף ופפריקה , בזיליקום ועגבניות ועוד..

תהנו ולבריאות, שפית דנה סמור

052-5118409

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז