חטיפים מאגוזים ופירות יבשים

מרכיבים:

1 כוס פקאנים

1 כוס שקדים

4 כפות קמח קוקוס* / שקדים

2 כפות זרעי פשתן טחונים

רבע כפית מלח

רבע כפית סודה לשתייה

רבע כוס שיבולת שועל עבה

1 כוס תמרים מגולענים חתוכים לרבעים

1 כוס משמשים מיובשים אורגניים חתוכים לחצי

1 כף טחינה / שמן קוקוס*

5 כפות מייפל טבעי

1 כפית תמצית וניל איכותית

 

*השפעת הקוקוס על רמות הכולסטרול בדם אינה ברורה. מי שמתמודד עם ערכי כולסטרול לא מאוזנים, כדאי שימנע מקוקוס בשלב זה.

 

הכנה:

לחמם תנור ל 150 מעלות.

לערבב את הקמח, סודה לשתייה, זרעי פשתן, מלח במעבד מזון. להוסיף את הפקאנים, שקדים ולערבב בפולסים עד לחתיכות קטנות. להוסיף את יתר המצרכים ולערבל בפולסים לתערובת אחידה.

לשטח על ניר אפייה, להכניס לתנור ל 25 דקות. להוציא, לחכות שיתקרר ולחתוך לריבועים. לשמור בקירור.

 

מתכון באדיבות הנטורופתית אפרת נפתלי

 

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז