גבינת קשיו קשה

מרכיבים:

1 כוס קשיו

1 כוס מים או חצי כוס מים וחצי כוס מיץ מכרוב כבוש

1/2 כפית מלח

 

הכנה:

להכניס לבלנדר לערבל עד קבלת מרקם קטיפתי , להעביר לבד גבינה או חיתול ולהעמיד מעל מסננת עם צלחת מתחת לאסוף את הנוזלים ( לסגור היטב להניח משקולת מעל ולחסות בבד נוסף ).

(כעבור 24 שעות הקשיו מוכן ( יופיעו בועות והריח של שמרים יווצר

להכין מגש עם רינג, או כלי של עוגה עם רינג. להעביר את הקשיו אל הרינג בעזרת לקלקן. ליישר את הקשיו עד גובה הרינג. אפשרי להוסיף טעמים בתחתית הרינג ומעל הקשיו.

להעביר למקרר , לתת לעמוד במשך שבוע או עד שהקשיו נפרד מהרינג להפוך לצד השני לשבוע נוסף. הקשיו אמור להקשיח והצבע משתנה לכהה אבל הקשיו נשאר רך בפנים.

 

טעמים :

כאשר מכניסים טעמים מערבבים אותם לתוך גבינת הקשיו כשהוא יוצא מהבד אחרי תהליך ההתססה .

שום שמיר , עגבניות מיובשות בזיליקום , קצח , ספירולינה , אזוב תימין אורגנו ושומשום, שום שמיר

 

תהנו,

שפית דנה סמור

052-5118409

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז