אננס צלוי בדבש – שף בוקששתר

קינוח חרפרף וטעים! התמונה בהמשך ממחישה את התענוג!

פרטים על סדנאות הבישול הבריא הקרובות מהקישור הזה

מרכיבים:

אננס בינוני אחד

4 כפות דבש

מעט ג'ינג'ר מגורר

קורט צ'ילי חריף

שוקולד מריר מאוד – כאפשרות נוספת.

 

הכנה:

קולפים את האננס ופורסים לרוחב, אם רוצים מרחיקים את החלק האמצעי הקשה. מסדרים את הפרוסות בתבנית, על נייר אפייה.

ממיסים את הדבש בצנצנת קטנה עומדת בכלי עם מים חמים. מברישים את פרוסות האננס, בוזקים ג'ינג'ר מגורר וצ'ילי.

מכסים בנייר אפייה ואוטמים בנייר אלומיניום. אופים 50 דקות בתנור חם. מסירים את הכיסוי ואופים עוד כמה דקות בחום גריל עליון. מעבירים לצלחת הגשה, טעים עם שוקולד 86% מומס, או סורבה שוקולד.

תמונה באדיבות הצלם  יורם אשהיים

ותודה גדולה לשף צחי בוקששתר על סדנה משותפת מהנה ומוצלחת במיוחד

תהנו,

אופיר פוגל, נטורופת

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז