אגסים צלויים ביין – שף צחי בוקששתר

 

צלם: יורם אשהיים

אגסים מקורמלים במייפל אורגני עם שקדים.

מרכיבים ל- 4 מנות

2 אגסים בשלים

כוס יין אדום

כף סילן ללא תוספת סוכר

אם רוצים מקל קינמון

כמה גרגרי הל

כמה גרגרי פלפל אנגלי

רוטב מייפל אמיתי

כף שקדים פרוסים

הכנה:

מחממים את היין עם סילן והתבלינים. קולפים את האגסים, חותכים לפלחים ומוסיפים ליין, מבשלים על אש קטנה 12 דקות. בינתיים קולים את השקדים במחבת או בתנור.

מסדרים את האגסים על תבנית, מברישים במייפל וצורבים קצת בעזרת מבער.

צלם: יורם אשהיים

מעבירים לצלחת הגשה, בוזקים שקדים, מטפטפים מהרוטב שנותר ומגישים.

ותודה רבה לשף צחי בוקששתר על סדנת בישול בריא מופלאה, שיבואו עוד נוספות בעתיד הקרוב.

תהנו,

אופיר פוגל, נטורופת

 

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז