כמו בכל שנה, סוף עונת המנגו הגיע.
אני לא הרגשתי שניצלתי אותה כראוי (למרות שזה אחד הפירות האהובים הטעימים והבריאים שיש), במנגו יש ויטמינים נוגדי חימצון ברזל, סיבים המסייעים לעיכול הוא טוב למערכת הלב ועוד…
לכן -זה הזמן לקנות ולהקפיא ! כן,כן להקפיא מנגו ובכמויות.
בכללי, כדאי בכלל להקפיא פירות. במקפיא הם לא נרקבים ואף פעם אין לנו מחסור, בשייק הם מאוד טעימים קפואים, אל דאגה ההקפאה שומרת על הערכים התזונתיים. כדאי להקפיא בשקיות ואז לחתוך את הכמות המבוקשת ,
ניתן להקפיא מנגו, מלון, בננה, פסיפלורה, פפאיה ועוד.
הנה כמה אפשריות פשוטות וטעימות למתכונים עם מנגו. לחצו על הקישור המצאים למתכון המבוקש.
דנה סמור, שפית ומדריכת מזון טבעוני מבריא