מניעת סרטן

עוד ציטוט מתוך הספר של ד״ר גרגר, מביא מסקנה מדעית מפתיעה מתוך פרסום רשמי של ארגונים עולמיים החוקרים סרטן.

המלצת הארגונים הללו מדברת על היעילות שבאכילת קטניה כל ארוחה. לא התבלבלתי – לא פעם ביום, שלוש פעמים ביום. עם כל ארוחה לאכול מנה של קטניה כמו עדשים, שעועית, אפונה, חומוס, סויה, תורמוס, פול, מאש, אזוקי או כל אחד מאלה בשלל הצבעים והזנים. כל ארוחה!

הניסוח כפי שמופיע בספר של ד״ר גרגר באנגלית כאן למטה.

מוטרדים מתופעת הלוואי? מוזמנים להיעזר בקובץ ״אוסף טיפים להפחתת נפיחות״.

בריאות
אופיר פוגל, נטורופת

The most comprehensive analysis of diet and cancer ever performed was published in 2007 by the American Institute for Cancer Research. Sifting through some half a million studies, nine independent research teams from around the globe created a landmark scientific consensus report reviewed by twenty-one of the top cancer researchers in the world. One of their summary cancer-prevention recommendations is to eat whole grains and/or legumes (beans, split peas, chickpeas, or lentils) with every meal. Not every week or every day. Every meal!

World Cancer Research Fund / American Institute for Cancer Research. Food, Nutrition, Physical Activity, and the Prevention of Cancer: a Global Perspective. Washington, D.C.: AICR, 2007.

shalev

כתיבת תגובה

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאותי

  • סינון לפי צמחוניטבעוני

  • סינון לפי סוג אוכל

  • סינון לפי זמן בישול

  • סינון לפי שלב דיאטת אורז