סוף עונת המנגו הגיע ואני לא הרגשתי שממש ניצלתי אותה כראוי למרות שזה אחד הפירות האהובים הטעימים והבריאים שיש,
למנגו יש ויטמינים נוגדי חימצון ברזל , סיבים המסייעים לעיכול הוא טוב למערכת הלב ועוד … ,
לכן זה הזמן בין החזרה לבי ספר והחגים הממשיים ובאים לקנות ולהקפיא ! כן להקפיא מנגו בכמויות .
כדאי בכלל להקפיא פירות , מבחינה פרקטית הם לא נרקבים ואך פעם אין לנו מחסור, בשייק הם מאוד טעימים קפואים, אל דאגה ההקפאה שומרת על הערכים התזונתיים. כדאי להקפיא בשקיות ואז לחתוך את הכמות המבוקשת ,
אני מקפיאה מנגו , בננה , פסיפלורה ( מהגינה ) פפאיה .
הנה כמה אפשריות פשוטות וטעימות למתכונים עם מנגו. לחצו על הקישור המצאים למתכון המבוקש.
דנה סמור, שפית ומדריכת מזון טבעוני מבריא 0545118408 : טל