מלח וסרטן?

הארגון האמריקני לחקר הסרטן מפרסם מאמר בנושא מלח. לדבריהם, צריכה עודפת של מלח מעלה את הסיכון לסרטן הקיבה, כמו גם ליתר לחץ דם, מחלות לב ושבץ.
הם מציינים, בצדק להבנתי, שמרבית עודפי המלח אינם מגיעים מהמלח שאנו מוסיפים לאוכל שלנו, אלא ממוצרי מזון קנויים כמו מאפים, מרקים, מזונות קפואים וכדומה.
למי שזה עשוי להיות רלוונטי, כדאי לקרוא את המאמר הקצר שלהם מכאן , המציג בין השאר את עיקרי המזונות שצריך להימנע מהם, כמו גם המלצה על מספר תחליפים וטיפים נוספים למי שרוצה להפחית את השימוש במלח באוכל.

בריאות ואושר,
אופיר פוגל, נטורופת

shalev

כתיבת תגובה

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאותי

  • סינון לפי צמחוניטבעוני

  • סינון לפי סוג אוכל

  • סינון לפי זמן בישול

  • סינון לפי שלב דיאטת אורז