לעיתים ישנם מרכיבי מזון נסתרים מהעין.
רק בשנים האחרונות התברר לי שבמרבית הסושי שמכינים ומוכרים בארץ יש גלוטן.
אומנם מדובר בכמויות קטנות, אבל עבור מי שרגיש – זה בהחלט עלול להיות בעייתי.
מטופלת חרוצה הלכה, בדקה ומצאה שניתן לקבל סושי ללא גלוטן בכלל ברשת מסעדות “ג’ירף”, ובמסעדת moon בתל אביב.
אם מישהו מכיר עוד מקומות שמספקים סושי ללא גלוטן – נשמח ללמוד ביחד.
אומנם מדובר בכמויות קטנות, אבל עבור מי שרגיש – זה בהחלט עלול להיות בעייתי.
מטופלת חרוצה הלכה, בדקה ומצאה שניתן לקבל סושי ללא גלוטן בכלל ברשת מסעדות “ג’ירף”, ובמסעדת moon בתל אביב.
אם מישהו מכיר עוד מקומות שמספקים סושי ללא גלוטן – נשמח ללמוד ביחד.
בריאות
אופיר פוגל,
נטורופת
אופיר פוגל,
נטורופת