אלצהיימר – מה עוזר

כנראה שהדבר המפחיד ביותר אנשים מעל גיל חמישים אינו המוות, אלא פגיעה ביכולת הקוגנטיבית. כשמחלת האלצהיימר הינה הביטוי המשמעותי והנפוץ ביותר של הבעיה.

במאמר שבקישור זה מציג ד"ר גרגר מידע רב המצביע על היכולת להפחית את הסיכון למחלה, ואף למתן את השפעותיה לאחר שכבר החלה.

הוא כותב על תזונה ים תיכונית כטובה, אך מדגיש ששתיית יין ואכילת דגים אינם הגורמים שהשפיעו לטובה. מה כן עבד? אכילה מרובה של ירקות מגוונים והקפדה על איכות גבוהה של שמנים (שומן רווי נמצא כמזיק).
ד"ר גרגר נותן קישורים לסרטונים המציגים את כלל גורמי הסיכון, ומה ניתן לעשות עמם.
בסיום המאמר קישורים לעוד מאמרים וסרטונים בנושא.

מומלץ !

בברכת בריאות ואושר
אופיר פוגל, נטורופת

כתיבת תגובה

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז