אלצהיימר – מה עוזר

כנראה שהדבר המפחיד ביותר אנשים מעל גיל חמישים אינו המוות, אלא פגיעה ביכולת הקוגנטיבית.

מחלת האלצהיימר הינה הביטוי המשמעותי והנפוץ ביותר של הבעיה.

במאמר שבקישור זה מציג ד”ר גרגר מידע רב המצביע על היכולת להפחית את הסיכון למחלה, ואף למתן את השפעותיה לאחר שכבר החלה.

הוא כותב על תזונה ים תיכונית כטובה, אך מדגיש ששתיית יין ואכילת דגים אינם הגורמים שהשפיעו לטובה. מה כן עבד? אכילה מרובה של ירקות מגוונים והקפדה על איכות גבוהה של שמנים (שומן רווי נמצא כמזיק).
ד”ר גרגר נותן קישורים לסרטונים המציגים את כלל גורמי הסיכון, ומה ניתן לעשות עמם.
בסיום המאמר קישורים לעוד מאמרים וסרטונים בנושא.

מומלץ !

 

עולם המחקר בנושא בריאות ותזונה מתקדם בקצב מהיר, רוצים להישאר מעודכנים? הירשמו לאתר וקבלו מידי שבוע עידכונים שוטפים כמו גם גישה למתכונים ולתכנים נוספים

בברכת בריאות ואושר
אופיר פוגל, נטורופת

shalev

כתיבת תגובה

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאותי

  • סינון לפי צמחוניטבעוני

  • סינון לפי סוג אוכל

  • סינון לפי זמן בישול

  • סינון לפי שלב דיאטת אורז