קציצות כוסמת

לבשל כוס כוסמת בשתי כוסות מים. לקרר. להוסיף חצי חבילה פטרוזיליה, חצי חבילה כוסברה חצי חבילה שמיר קצוצים דק וכמה בצלים ירוקים קצוצים.

אני הוספתי גם שלש פרוסות דקיקות של לימון שקצצתי לקוביות פצפונות כי אני אוהבת את הטעם.

אפשר לתבל בכל תבלין שאוהבים במקום זה ובמעט מלח.

צרים קציצות. זה נדבק לידיים אז צריך להרטיב אותן מפעם לפעם ולהקפיד להדק אותן שלא יתפוררו.

שתי אפשרויות מעתה: לטגן על מחבת טפלון עם טיפונת שמן על אש בינונית עד השחמה. הן כבר מבושלות אבל החימום והצריבה יגבשו אותן ויוסיפו טעם. או לאפות בטמפרטורה גבוהה בתנור מחומם מראש (200-220 מעלות). אני התזתי מעט שמן זית (במיכל להתזה שאני ממלאת בשמן שבו אני משתמשת ולא במיכל הקנוי). שתי הדרכים טובות.

 

תמונה לפני אפייה:

תמונה אחרי: 

 

נורית שניר

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז