קרם יוגורט סויה פאסיפלורה

קינוח קרם – יוגורט סויה – פסיפלורה מאת יערה גיל גלזר

 

כמויות והסבר ל-8-7 קעריות/צנצנות קטנות.

 

למטה: חצי כוס אגוזי לוז קלופים לא קלויים וחצי כוס אגוז ברזיל – לטחון במג’ימיקס ולהוסיף 4-3 תמרי מג’הול, עד שנוצרים פירורים. להוסיף מעט תמצית וניל. לשמור חלק לפיזור למעלה.

 

תערובת מעל:

שקית אינטסטנט פודינג טבעוני (כלומר לא חלבי, ללא ביצים, ללא ג’לטין מדגים)

להוסיף בהדרגה תוך ערבוב:

1 כוס חלב סויה (עדיף ללא הנדסה גנטית)

2 יוגורט סויה טעם טבעי של תנובה (הביו, לא המתוק). *הערה מאופיר – אני ממליץ בחום על יוגורט סויה הכי בריא-איכותי בארץ מידיו של רועי גרנט – 054-7771920

שליש כוס קרם קוקוס.

2 כפות ממרח סויה – שמנת של טופוטי (אפשר גם בלי). *הערה מאופיר – בריאותית עדיף בלי…

קופסת פסיפלורה קפואה מופשרת 200 גר’

*המרקם אמור להיות כמו של יוגורט. אם הוא סמיך מדי להוסיף עוד קצת חלב סויה.

 

למלא צנצנת/קערית בשכבות:

1 – תחתית מאגוזים ותמרים – לשטח בעובי חצי ס”מ בערך.

2 – מעט מנגו חתוך לקוביות קטנות.

3 – תערובת יוגורט-פסיפלורה.

4 כמה טיפות סירופ מייפל טבעי + לפורר עוד מהאגוזים-תמרים.

 

ליערה גיל גלזר קבוצת וואטסאפ למתכונים טבעוניים רבים ומגוונים

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאותי

  • סינון לפי צמחוניטבעוני

  • סינון לפי סוג אוכל

  • סינון לפי זמן בישול

  • סינון לפי שלב דיאטת אורז