קציצות בטטה ואורז

מצרכים
- בטטה אחת גדולה מבושלת היטב
- כוס של אורז שנשאר לכם מאתמול
- בצל גדול קצוץ
- חופן פרטוזיליה קצוצה
- חופן שמיר קצוץ
- מעט נענע קצוצה
- חופן כוסברה קצוצה
- מעט שמן זית
- תבלינים לפי הטעם. כדאי מאוד להוסיף רבע כפית של קינמון טחון
אופן ההכנה
  1. להערב את כל החומרים היטב היטב ניתן גם להוסיף רבע כפית של סודה לשתיה, לתת לתערובת לנוח מעט
  2. להדליק את התנור על חום גבוה.
  3. כשהתנור חם לפרוס נייר אפייה על תבנית למרוח עם מברשת מעט שמן זית על הנייר, ליצור קציצות לא עבות מהתערובת ולהניח על התבנית. לפני שמכניסים לתנור רצוי להעביר את המברשת עם השמן על גבי הקציצות

המתכון באדיבות פיני

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאותי

  • סינון לפי צמחוניטבעוני

  • סינון לפי סוג אוכל

  • סינון לפי זמן בישול

  • סינון לפי שלב דיאטת אורז