פשטידת קישואים של עדנה

המצרכים:
5-6 בצלים בינוניים
6-7 קישואים וזוקיני, אני עשיתי חצי חצי
חבילת טופו
1/4 כוס קמח חומוס
1/4 כוס מים
מלח ופלפל לפי הטעם.
אופן ההכנה:
מזהיבים את הבצלים בכף שמן זית.
מגרדים דק את הקישואים וסוחטים מנוזלים.
בכלי נפרד מערבבים היטב את קמח החומוס והמים, מוסיפים מלח ופלפל.
מערבבים את הבצל והקישואים, מוסיפים את תערובת קמח החומוס והמים.
את קובית הטופו מועכים אפשר עם מועך פירה או בבלנדר ומוסיפים לתערובת, מערבבים.
טועמים אם צריך לתקן תיבול.
מכניסים לתבנית משומנת קלות לתנור בטמפרטורה של 180 מעלות עד שהפשטידה משחימה מלמעלה(כ-50 דקות).
בתיאבון!!
עדנה

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאותי

  • סינון לפי צמחוניטבעוני

  • סינון לפי סוג אוכל

  • סינון לפי זמן בישול

  • סינון לפי שלב דיאטת אורז