מתכון בריא וטעים לסלט קינואה אדומה עם גזר, פטריות ואפונה
מרכיבים
1 כוס קינואה אדומה מבושלת (בישול כמו אורז)
1 גזר גדול
6 פטריות שמפיניון פרוסות דק
1 כוס אפונה עדינה מופשרת (לא מבושלת)
לרוטב:
2 כפות רוטב סויה טבעי איכותי
כפית שטוחה ג’ינג’ר מגורר
2 כפיות שמן שומשום לא מזוכך (הכהה האסייתי) / או כפית חמאת בוטנים
מיץ מלימון שלם
הכנה
לערבב את כל המרכיבים עם הרוטב. לפזר למעלה שומשום קלוי.
מתכון ותמונות באדיבות יערה גיל גלזר,
מי שרוצה להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלה – לקבל ולשתף מתכונים טבעוניים, בריאים וטובים – מוזמן לשלוח הודעה עם בקשה ושם למספר 054-445-6883