ממרח פלפלים קלויים

מרכיבים:
8 פלפלים אדומים חצויים ומנוקים.
חצי פלפל חריף או יותר או פחות או בכלל לא.
שלוש שיני שום (או יותר)
2 כפות שמן זית
2 כפות חומץ תפוחים
הכנה:
שמים את הפלפלים בתבנית ואופים בחום גבוה עד שהם משחימים בשוליים. מוציאים ומצננים לכמה דקות. בינתיים מקלפים שלוש שיני שום ( או יותר למי שאוהב).
טוחנים במעבד מזון את הפלפלים (לא צריך לקלף) עם השום מוסיפים שתי כפות שמן זית או פחות ובערב שתי כפות חומץ תפוחים. זהו, כמה פשוט ככה טעים.
תהנו
אראלה מטלון אייזנשטדט

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאותי

  • סינון לפי צמחוניטבעוני

  • סינון לפי סוג אוכל

  • סינון לפי זמן בישול

  • סינון לפי שלב דיאטת אורז