מתכון מפנק המבוסס על טופו וקשיו
מרכיבים:
2 חב’ טופו (כל אחת 300 גר’)
כוס אגוזי קשיו
מרכיבי המרינדה:
3 כפיות גדושות ריבת תפוז וג’ינג’ר ללא סוכר (סנט דלפור מומלץ, עם חתיכות קליפה)
גרידה של קליפת לימון
מיץ הלימון
מעט אבקת צ’ילי חריף
6 כפות רוטב סויה
2 כפות שמן שומשום
1 כפית שום כתוש
1 כפית ג’ינג’ר מגורר דק
הכנה:
לערבב היטב את חומרי המרינדה.
לספוג נוזלים מהטופו ולחתוך אותו לקוביות.
להשרות טופו ואגוזי קשיו במרינדה בשתי קופסאות נפרדות למשך כשעתיים (או יותר).
לחמם תנור מראש ל-200 מעלות.
לאפות טופו 8 דקות, לערבב, להוסיף קשיו ולאפות כ-8 דקות נוספות, ולבסוף כמה דקות בגריל – עד להשחמה.
מתכון ותמונה באדיבות יערה גיל גלזר,
מי שרוצה להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלה – לקבל ולשתף מתכונים טבעוניים, בריאים וטובים – מוזמן לשלוח הודעה עם בקשה ושם למספר 054-445-6883