מצרכים
- 1 שקית עלי תרד טרי
- שמן זית
- 1/2 כוס בצל שאלוט טרי קצוץ
- 2 כפיות שום כתוש
- קורט אבקת צ'ילי
- בזילקום יבש
אופן ההכנה
- מחממים מעט שמן זית במחבת או וואק, קוצצים את בצלי השאלוט ומקפיצים על אש נמוכה עם השום עד הזהבה.
- מוסיפים אבקת פלפל צ'ילי חריף (לא חובה).
- מוסיפים בזיליקום יבש, מכניסים את התרד ומקפיצים קלות עד לרמת העשייה הרצויה. ניתן להוסיף בסוף עלי זיליקום טריים.
- את התערובת אני מוסיפה לאורז המלא
בתאבון , שולי מיכלין