תרד בשום עם בצלי שאלוט על אורז מלא

מצרכים
- 1 שקית עלי תרד טרי
- שמן זית
- 1/2 כוס בצל שאלוט טרי קצוץ
- 2 כפיות שום כתוש
- קורט אבקת צ'ילי
- בזילקום יבש
אופן ההכנה
  1. מחממים מעט שמן זית במחבת או וואק, קוצצים את בצלי השאלוט ומקפיצים על אש נמוכה עם השום עד הזהבה.
  2. מוסיפים אבקת פלפל צ'ילי חריף (לא חובה).
  3. מוסיפים בזיליקום יבש, מכניסים את התרד ומקפיצים קלות עד לרמת העשייה הרצויה. ניתן להוסיף בסוף עלי זיליקום טריים.
  4. את התערובת אני מוסיפה לאורז המלא

בתאבון , שולי מיכלין

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז