תערובת טופו ריחנית ואנינת טעם

לקצוץ חבילת טופו לריבועים-ריבועים בגודל 1*1*1 ס”מ לערך.

לטגן במחבת עם מעט שמן זית וכף כורכום

להוסיף כמה כפיות קצח וכמה כפיות גרגרי שומשום ולערבב עם הטופו לציפוי מכל צדדיו.

להוסיף כמה פיסות ג’ינג’ר חתוך לריבועים קטנים, ולהוסיף כחופן אגוזי מלך (קצוצים דק) שניקלו (בעדינות) מראש

לטגן עד השחמה עדינה של התבשיל.

 

בברכה

עופר

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאותי

  • סינון לפי צמחוניטבעוני

  • סינון לפי סוג אוכל

  • סינון לפי זמן בישול

  • סינון לפי שלב דיאטת אורז