בווק מקפיצים בצל וכולורבי (קולורבי) בשמן זית כתית מעולה, במשך 5 דקות.
מוסיפים 5-6 פטריות ומקפיצים עוד 5 דקות.
מוסיפים כורכום ופלפל שחור ולימון שלם מקורצף וחתוך. מוסיפים חופן מורינגה, 1/2 כוס קינואה, וכוס אחת מים מינרלים. מכסים ומנמיכים את האש.
חצי שעה תספיק לקינואה להיפתח, להתרכך ולספוג טעמים.
במידה ואינכם ממהרים, השאירו את הווק סגור ל-10 דקות נוספות מכיבוי האש. הקינואה תמשיך לספוג טעמים.
במתכון זה אין צורך במלח שכן הלימון והכורכום מעשירים את המנה.

ותודה רבה מאוד למלכה לוי על המתכון!
תגובות אחרונות