תבשיל קינואה וקולורבי

בווק מקפיצים בצל וכולורבי (קולורבי) בשמן זית כתית מעולה, במשך 5 דקות.
מוסיפים 5-6 פטריות ומקפיצים עוד 5 דקות.
מוסיפים כורכום ופלפל שחור ולימון שלם מקורצף וחתוך. מוסיפים חופן מורינגה, 1/2 כוס קינואה, וכוס אחת מים מינרלים. מכסים ומנמיכים את האש.
חצי שעה תספיק לקינואה להיפתח, להתרכך ולספוג טעמים.
במידה ואינכם ממהרים, השאירו את הווק סגור ל-10 דקות נוספות מכיבוי האש. הקינואה תמשיך לספוג טעמים.
במתכון זה אין צורך במלח שכן הלימון והכורכום מעשירים את המנה.
מתכון לתבשיל קינואה עם קולורבי
ותודה רבה מאוד למלכה לוי על המתכון!

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז