תבשיל קינואה אדומה וכוסמת

מתכון בריא מבוסס כוסמת וקינואה עם תרד.

מרכיבים:

1 כוס כוסמת

1 כוס קינואה אדומה
3  גזרים
1/2 שקית תרד מוקפא
2 שורשים פטרוזיליה.  קולפים על ידי גרוד  הקליפה בסכין.
1 בצל יבש גדול
שמן זית כתית מעולה
מלח בריא
פלפל שחור
כורכום
שאטה
הכנה:
את שורשי הפטרוזיליה קולפים על ידי גרוד הקליפה עם סכין.
קוצצים את הבצל וחותכים את הגזרים ואת שורש הפטרוזיליה באותו גודל בערך.
מכניסים כל המרכיבים לסיר עם מים ומבשלים עד שהכוסמת והקינואה ספגו את כל המים והתנפחו.
כשהגנים הללו מוכנים – ה״טבעת״ סביב הקינואה הופכת שקופה, והכוסמת הופכת למלאה וכמעט עגולה. רכה כמובן.
מתכון באדיבות מלכה לוי גורן

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאותי

  • סינון לפי צמחוניטבעוני

  • סינון לפי סוג אוכל

  • סינון לפי זמן בישול

  • סינון לפי שלב דיאטת אורז