תבשיל סויה נאטו – המזון הבריא בעולם?!

לאכילת נאטו סגולות רפואיות מרחיקות לכת. מדובר במזון בסיסי ויומיומי בתזונה היפנית המסורתית.

בשל כל אלה ייחדתי מאמר שלם עם הסבר והמלצות על אכילת נאטו ובריאותו.

ולכן כל כך שמחתי לקבל מליאורה פ. מתכון בסגנון אחר לנאטו – הפעם כתבשיל!

 

הינה המתכון לתבשיל נאטו:

 

מרכיבים:

1 יחידת נאטו (״של רועי גרנט המדהים״)

1 ענף קצוץ דק של סלרי עלים (אמריקאי)

4 עגבניות שרי (או קוביות קטנות מחצי עגבניה)

עלה דפנה מיובש + 2-3 יח’ פלפל אנגלי – טחונים (לא חובה אבל מוסיף)

בצל ירוק קצוץ

ובסוף, כמה ענפי כוסברה קצוצים

 

תבשיל נאטו

 

הכנה:

האמת שהיו לי מי שעועית בובס שבשלתי, והם נתנו קצת מתיקות, אבל הם בהחלט לא חובה

אז במחבת קטן חיממתי ¼ כוס מי בובס + הנאטו על אש נמוכה

והוספתי לאט את שאר המרכיבים לפי הסדר.

 

כדאי להגיש עם אורז מלא או פסטה:

תבשיל עם נטו

 

 

 

 

מתכון ותמונות באדיבות ליאורה פ.

בתיאבון ובעיקר לבריאות!!!

תגובות אחרונות