תבשיל כוסמת, פטריות ותרד

בסיר קטן מבשלים 1כוס כוסמת חומה ב- 2 כוסות מים מינרלים.
ובינתיים…
במחבת מטגנים בשמן זית איכותי 1 סלסלת פטריות שמפיניון לבנות. מוסיפים חופן מורינגה, כורכום ומעט פלפל שחור (לשיפור ספיגת הכורכום).
מוסיפים גם רוטב סויה (דל נתרן אם צריך),  ומבשלים כמה דקות.
כשהכוסמת בסיר מוכנה, זאת אומרת כשהכוסמת ספגה את כל המים והתנפחה, מוסיפים 100 גרם עלי תרד חיים. שזה חצי שקית מהחנות.
מערבבים ומבשלים יחד 2-3 דקות.
מעבירים את הפטריות לסיר הכוסמת ומבשלים יחד עוד 5 דקות.
בריאות ואושר,
מלכה גורן לוי

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז