תבשיל כוסמת וארטישוק

מתכון לתבשיל כוסמת ותחתיות ארטישוק 

 

המרכיבים:

1  שקית תחתיות ארטישוק מוקפאות

1.5 כוסות כוסמת

שמן זית כתית מעולה

מלח

פלפל שחור

 

הכנה:

מאדים בשמן זית כתית מעולה את תחתיות הארטישוק בלי להפשירן תחילה. כדי לשמר את המרכיבים שעברו מהארטישוק למים. מוסיפים מים כדי מחצית גובה הירק. מבשלים עד שהארטישוק מוכן לאכילה.

כשהארטישוק מוכן לאכילה מוציאים מהסיר לצלחת.

מוסיפים את הכוסמת ומים עד לכיסוי הכוסמת ועוד 1/2 כוס.

מתבלים.

מבשלים עד שהכוסמת מוכנה.

מחזירים את תחתיות הארטישוק כשהן חתוכות לצ'יפסים גדולים. מערבבים.

 

בריאות ואושר.

מלכה לוי גורן

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז