תבשיל כוסמת ארטישוק ועשבי מרפא

למתכון הבסיסי הזה, מתווספים שני עשבי מרפא נהדרים: סרפד ורגלת הגינה. אפשר להכין את התבשיל גם בלעדיהם, אבל עדיף כמובן שאיתם…

 

מבשלים במים 1 כוס כוסמת.

בינתיים, עד שהכוסמת  תתרכך,  מכינים את הירקות.

 

מטגנים קלות בשמן זית כתית מעולה 4 תחתיות ארטישוק חתוכות לצ’יפסים.

מוסיפים בצל לבן גדול קצוץ.

מוסיפים תבלינים: כורכום מלח ופלפל שחור. ומערבבים.

כשהארטישוק רך מוסיפים חופן גדול רגלת הגינה קרועה לפיסות  ו-2 כפות סרפד מיובש.  מערבבים.

 

כשהכוסמת מוכנה,  מעבירים אליה את הירקות.  ומערבבים שוב.

 

מתכון באדיבות מלכה לוי גורן

תגובות אחרונות