תבשיל טופו עם במיה, תרד ועגבניות

טופו וירקות בריאים רבים בסיר אחד…

 

מרכיבים:

חצי חבילת במיה קפואה.

שליש חבילת תרד קפוא

1 בצל גדול

5 שיני שום

1 חציל.

1 חבילת טופו אורגני/ללא הנדסה גנטית.

1 מיכל רסק עגבניות.

חצי ק״ג עגבניות.

שמן זית כתית מעולה. חומץ תפוחים אורגני. מלח איכותי. כורכום, פלפל שחור, פלפלת אדומה חריפה

 

הכנה:

מפשירים חצי חבילה במיה קפואה ושליש חבילה תרד.
בסיר שטוח, על מנת שכל המרכיבים יתבשלו באותה עת, מאדים בשמן זית כתית מעולה בצל גדול 5 שיני שום.

מוסיפים את הירקות המופשרים. מערבבים. מוסיפים חציל חתוך לטבעות*. ואת הטופו האורגני ללא תוספות חתוך לקוביות קטנות.

מוסיפים זעתר (עדיף עלים טריים אם יש), 1 מיכל רסק עגבניות, וחצי קילו עגבניות טריות חתוכות.

מוסיפים חומץ תפוחים אורגני. מלח איכותי. כורכום, פלפל שחור, פלפלת אדומה חריפה.

מערבבים היטב. כשתכולת הסיר רותחת, מנמיכים את האש ומבשלים חצי שעה.

 

*לבישול חציל דרוש זמן רב יותר מלבישול הטופו… כדי לחסוך זמן וליתר בישול החצילים בנפרד ואז להוסיף לתבשיל, חותכים את החצילים לטבעות כדי להשוות את משך הבישול.

 

מתכון באדיבות מלכה גורן לוי

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאותי

  • סינון לפי צמחוניטבעוני

  • סינון לפי סוג אוכל

  • סינון לפי זמן בישול

  • סינון לפי שלב דיאטת אורז