תבשיל דלעת וחומוס עם עגבניות

מרכיבים:

6-7 שיני שום

3 עגבניות רכות חלוטות וקלופות, חתוכות לקוביות

2 חתיכות דלעת (בגודל שמוכרים בסופר) חתוכות לקוביות גדולות (בתמונה בשילוב עם דלורית)

2 כוסות חומוס מבושל

חצי כוס פטרוזיליה קצוצה (או יותר)

פפריקה מתוקה

מלח ופלפל

הכנה:

לטגן את שיני השום ולהוסיף את קוביות הדלעת והתבלינים. להקפיץ קצת ולהוסיף את העגבניות והפטרוזיליה + חצי כוס מים. לכסות ולאדות עד שהדלעת מתחילה להתרכך. להוסיף את החומוס, לבשל עד שהדלעת רכה, להוסיף מלח. להגיש עם אורז.

 

מתכון באדיבות יערה גיל גלזר,

מי שרוצה להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלה ולקבל מתכונים טבעוניים, בריאים וטובים מוזמן לשלוח הודעה למספר  054-445-6883

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז