מתכון לתבשיל הכולל רק בריאות, ובעיקר דלורית, דלעת וחומוס עם עגבניות
מרכיבים:
6-7 שיני שום
3 עגבניות רכות חלוטות וקלופות, חתוכות לקוביות
1 כוס דלעת מגוררת בפומפיה
דלורית בינונית קלופה וחתוכה לקוביות בגודל 1.5 ס”מ בערך
3 כוסות חומוס מבושל (לא רך מדי – המשך בישול יחד עם הדלעת)
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה (או יותר)
פפריקה מתוקה
מלח בריא ופלפל
הכנה:
לטגן את שיני השום ולהוסיף את קוביות הדלורית והתבלינים. להקפיץ קצת ולהוסיף את העגבניות והפטרוזיליה + חצי כוס מים. לכסות ולאדות מעט. להוסיף את החומוס, לבשל עד שהדלורית רכה, להוסיף מלח. להגיש עם אורז.
מתכון ותמונה באדיבות יערה גיל גלזר,
מי שרוצה להצטרף לקבוצת הוואטסאפ שלה – לקבל ולשתף מתכונים טבעוניים, בריאים וטובים – מוזמן לשלוח הודעה עם בקשה ושם למספר 054-445-6883