תבשיל אורז אפונה וטופו

חומרים:

2 כוסות אורז (איזה אורז שבוחרים) מבושל עם מלח, כורכום, פלפל שחור.
חצי חבילת אפונה של סנפרוסט 400 גר בישול קצר עם מעט מלח פלפל .
שני בצלים מטוגנים. להוסיף לבצל קוביות קטנות מאוד של חבילת טופו. לתבל בפלפל שחור, פלפל אנגלי טחון, מעט קנמון, מעט הל טחון, מעט כמון מלח ומעט קארי.
לאדות הבצל והטופו שיספוג טעמים.
200 גר מקלות שקדים וצנובר קלויים או מטוגנים במעט שמן – לא הכרחי, בעיקר לא בתהליכי ניקוי גוף.

הרכבת המנה:

בתבנית זכוכית עגולה ושקופה משטחים את האורז מעליו שכבה של הטופו והבצל מעל זה אפונה ולבסוף שכבת שקדים עם צנובר.

להגיש עם סלט ירקות קצוץ ליד.

בתאבון
שבוע טוב
זמירה

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז