מרכיבים:
¾ כוס אננס קפוא
חצי תפוח
כף גוג’י ברי
כוס חסה
חופן כוסברה
מלפפון
קרח
אפשרויות נוספות לשילוב: כפית מאקה, תמר
הערה מאופיר: על מנת שהשייק יתאים גם לסכרתיים, יש להוסיף אליו גם מקור שומני כמו שקדים או אגוזים, ועדיף גם קצת יותר ירקות.
אופן הכנה : לערבל הכל בבלנדר איכותי.
מתכון של הנטורופתית אפרת נפתלי שכותבת עליו: שייק ירוק טעים ומרענן. מעולה לפתוח את הבוקר. מכיל סיבים תזונתיים, נוגדי חימצון, ויטמין C, ויטמין A, ויטמין K. טוב לעיכול, למערכת החיסון, לאיזון סוכר וכולסטרול, לעור.
תגובות אחרונות