שוקו חם בהשראת קארונה

מחממים חלב אורז/שקדים/שיבולת שועל בפינג’ן.

מההתחלה מוסיפים כמה פירורי חמאת קקאו.

חמאת קקאו להכנת שוקו

חמאת קקאו לשוקו

לאחר שהגרגירי חמאת הקקאו נמסים, מוסיפים אבקת קקאו נא. בערך כפית גדושה על כל כוס משקה בינונית.
מערבבים מדי פעם.
אבקת קקאו להכנת שוקו
אחרי שאבקת הקקאו התערבבה היטב, מוסיפים כפית אבקת חרובים. כפית על כל 4 כוסות משקה בערך.
אבקת חרובים להכנת שוקו
מוסיפים מינימום המתקה בריאה. וכנראה שעדיף להוסיף אותה אחרי שהשוקו כבר מוכן. ילדים ירצו יותר, מבוגרים בריאים זקוקים לפחות…
המתקת שוקו במייפל
משגיחים היטב עד שרותח/גולש, ומכבים את האש.
משקה קקאו לפני שגולש
כשזה יוצא טוב, ישנה ממש “גלישה” / “הצפה” של השוקו בעת רתיחתו. כמו קפה שחור של פעם.
ניתן להוסיף בסוף המתקה בריאה. הכי מוצלח זה מייפל איכותי.
משקה קקאו מוכן
 זהירות – “ממכר”!!!
ולא מומלץ לתת לילדים קטנים בחצי השני של היום, כי יהיה יקח להם זמן רב להירדם

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאותי

  • סינון לפי צמחוניטבעוני

  • סינון לפי סוג אוכל

  • סינון לפי זמן בישול

  • סינון לפי שלב דיאטת אורז