שוקו חם בהשראת קארונה

מחממים חלב אורז/שקדים בפינג'ן. מההתחלה מוסיפים כמה פירורי חמאת קקאו.

מוסיפים בדרך אבקת קקאו נא. בערך כפית גדושה על כל כוס משקה בינונית.
מערבבים מדי פעם.
מוסיפים כפית אבקת חרובים. כפית על כל 4 כוסות משקה בערך.
לפני שרותח/גולש, אני מוסיף אגבה לפי הטעם. לא צריך הרבה.
כשזה יוצא טוב, ישנה ממש "גלישה" / "הצפה" של השוקו בעת רתיחתו. כמו קפה שחור של פעם.
 זהירות – "ממכר"!!!
ולא מומלץ לתת לילדים קטנים בחצי השני של היום, כי יהיה יקח להם זמן רב להירדם
מוזמנים לבדוק באתר מתי סדנת הכנת המתוקים הבריאים הקרובה עם קארונה. 

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז