שוקו חם בהשראת קארונה

מחממים חלב אורז/שקדים/שיבולת שועל בפינג'ן.

מההתחלה מוסיפים כמה פירורי חמאת קקאו.

לאחר שהגרגירי חמאת הקקאו נמסים, מוסיפים אבקת קקאו נא. בערך כפית גדושה על כל כוס משקה בינונית.
מערבבים מדי פעם.
אחרי שאבקת הקקאו התערבבה היטב, מוסיפים כפית אבקת חרובים. כפית על כל 4 כוסות משקה בערך.
משגיחים היטב עד שרותח/גולש, ומכבים את האש.
כשזה יוצא טוב, ישנה ממש "גלישה" / "הצפה" של השוקו בעת רתיחתו. כמו קפה שחור של פעם.
ניתן להוסיף בסוף המתקה בריאה. הכי מוצלח זה מייפל איכותי.
 זהירות – "ממכר"!!!
ולא מומלץ לתת לילדים קטנים בחצי השני של היום, כי יהיה יקח להם זמן רב להירדם

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז