שומר מתובל בתנור

מתכון פשוט להפליא, בריא וטעים!

קשה להאמין כמה השומר משנה את טעמו אחרי האפיה תנור.

שומר בתנור

הכנה ומרכיבים פשוטים:

חותכים לרבעים.

שמן זית כתית
מלח בריא
פלפלת חריפה.

 

40 דקות בתנור.

מתחילים בחום גבוה בתנור 220/250 מעלות צלסיוס. כשהשומר נראה אפוי – בערך כעבור חצי שעה – אבל עדיין הינו קשה, מורידים את  החום ל180 מעלות ואופים עוד 10 דקות לריכוך.

 

מתכון ותמונה באדיבות מלכה לוי גורן

בריאות ואושר.

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז