רג׳ובלאק – משקה פרוביוטי מדגן מותסס

רג'בלק הוא משקה בריא מותסס מדגנים מלא בפרוביוטיקה ואינזימים המסייעים לעיכול אפשר להוסיפו לכל גבינה טבעונית במקום מים והוא יסייע לגבינה או יוגורט בתהליך התסיסה כמו כן הוא טוב לשתייה כמשקה בפני עצמו ( אבל זה טעם נרכש ..אפשר להוסיף לימון ונענע מה שמסווה את טעמו הוא טעים צונן ).

1/2 כוס דגן מונבט לבחירה: חיטה*, קינואה או אורז

4 כוסות מים

כד או צינצנת

להכניס דגן מונבט לכד או צינצנת עם מים לכסות בבד עם גומייה. לתת לעמוד במשך יום-יומיים עד שהנוזל מבעבע ומשתנה משקוף לאטום .

להכניס למקרר בבקבוק או צינצנת אטומה נשמר עד שבועיים.

 

הנבטת הדגנים היא קלה. התהליך דומה להנבטה קטניות לאחר ההשריה, כשמעבירים את הדגן למסננת, לוודא שמים לא נשארים בתחתית המסננת והדגן יחסית שטוח במסננת. מה שאומר שכדאי להנביט כמויות יותר קטנות עוזר, אחרת עלול להרקב .

חיטה ואורז הם הקלות ביותר להנבטה. קינואה מצריכה יותר נסיון .

 

שפית דנה סמור

052-5118409

*חיטה היא דגן מאוד אלרגני. לא מתאים לכולם

סינון מתכונים

  • סינון לפי מצב בריאות

  • סינון מאכלים לצמחונים


  • סינון לפי סוג אוכל


  • סינון לפי זמן הכנה


  • סינון לפי שלב דיאטת אורז